5+1 ok, hogy önnek is szüksége van egy beltéri medencére

Noha sokaknak az is álom, hogy egy családi házban lakhassanak, összességében azonban mégis nagyon sokan álmodnak arról, hogy saját medencéjük lehessen. Akár kültéri-, akár beltéri medencéről beszélünk, mindkét esetben egyetérthetünk abban, hogy nem egy filléres beruházásról beszélünk, ellenben a tény ettől még tény marad: egy saját medence olyan élményekkel képes kecsegtetni számunkra, amire más nem képes.

Ha még nem gondolkoztunk volna el korábban a medenceépítésen, de esetleg hajlunk a témára, akkor most adnánk 5+1 tippet arra vonatkozólag, hogy önnek miért is van szüksége egy beltéri medence kialakítására.

1. Egy igazán különleges élmény

Egy saját beltéri medence minden kétséget kizáróan igazán különleges élményt és látványt képes biztosítani a számunkra, hiszen ki ne szeretné elmondani magáról azt, hogy egy saját medencében fürödhet akár az év minden egyes napján. Képzelje csak el, hogy nem kell többé megvárni a meleg nyarat, a fürdőzés élményét ugyanis akkor is maximális komfort és kellemes hőmérsékletek társaságában élhetjük át, ha odakint süvít a szél, esik az eső vagy éppen havazik.

Egy beltéri medence elhelyezhető a nappaliban, de akár egy nagyobb hálóban vagy fürdőben, sőt egy külön helyiségben is, egyszóval csak a saját kreativitásunkon és elképzeléseinken múlik, hogy mennyire tesszük különlegesség az élményt. Gondoljon csak bele, ha a téli kertbe teszi medencéjét, ahol körbeveszi trópusi növényekkel, és máris úgy érezheti magát, mintha a tengerparton lenne.

2. Egész évben nyaralhatunk

Ha van egy saját medencénk, nem kell többé kisebb nyaralásokra és hosszú hétvégékre költenünk, így nincs pakolászás, kényelmetlen utazás, sorban állás, idegen ágyak, idegen helyek, hiszen otthon is rendezhetünk magunknak egy külön wellness hétvégét. Ehhez nem kell más, minthogy a beltéri medencénket megfelelő kiegészítőkkel dobjuk fel! Építsünk bele például különféle masszírozó és relaxáló vízsugarakat, alakítsunk ki pezsgőfürdőt, különleges vízfúvókákat vagy éppen nyakzuhanyt, és máris garantáltan minden nap nyaralhatunk.

Úszómedence - Fotó: www.lordsofpool.hu

Úszómedence – Fotó: www.lordsofpool.hu

3. Éjszakai fürdőzés

A fürdőzés élményét a legtöbben csak nappal éték át, holott éjszaka is egészen sajátos élményt tud nyújtani egy beltéri medence. Tetessünk ehhez külső- és belső világításokat a medence aljára, szabályozzuk őket estére, alakítsunk ki kellemes hangulatvilágítást, romantikázzunk párunkkal, az élmény garantáltan megfizethetetlen lesz.

4. Sportoláshoz is kiváló

Egy otthoni medencét még kisebb méret esetén is felhasználhatunk arra, hogy sportoljunk benne. Ehhez mindössze be kell szerelni egy megfelelő áramoltató rendszert, ami körülbelül olyan, mint a szobabiciklizés. A kisebb medencében így kényelmesen, tempónknak megfelelően úszhatunk, de miközben a víz folyamatosan mozgásban lesz alattunk, ezért nem haladunk előre.

5. Gondoljon a gyerekekre

A gyerekek számára egy saját medence olyan, mint egy megfizethetetlen játék. Minden gyerek imád ugyanis fürdeni és bohóckodni a vízben, így ha garantálni szeretnénk gyermekeink számára a rendszeres testmozgást és a felejthetetlen élményeket, akkor egy beltéri medence garantáltan jó befektetés lesz.

+1. Rendezzünk medencés partikat

Ha van saját medencénk, akkor miért ne szervezhetnénk hozzá medencés partikat, nem igaz? Biztosan barátaink is nagy örömmel jönnek majd át, hiszen nagy valószínűséggel vagy ők sem jártak még korábban ilyen házibuliban, vagy ha jártak is, akkor ez nem megszokott, illetve mindennapos dolog a számukra.

Hasznos tartalmak a témában:

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása