Férfiak nagy százaléka szembesül potencia gondokkal

Nőknek kiemelt szerep jut a potencia kezelésében, akár akaratlanul is stresszelheti a párját. Pár példa ezek közül: a pofavágás, sértődött arckifejezés, komoly lelki nyomást gyakorol az erősebbik nemre.

„A biztos nem vagyok kívánatos számodra!” mondatot támadásnak érzékelik, és nem szeretem védekező magyarázkodó álláspontra kényszeríti. A sok szexet igénylő barátnő, az új, a fiatalabb barátnő teljesítmény kényszert hoz ki a férfiakból. Ez számukra nem kevés lelki teher., növeli a stresszt bennük, és az már az ágybéli teljesítményükre hat ki.

Mit lehet tenni a boldog együttlétért

Sajnos a mai modern, rohanó és teljesítményorientált világunk sem kedvez az ellazulásnak. De hogy is lehetne ezt a problémát megoldani? Be kell vonni a partnert, mi az ami idegesítő az együttlétnél. Mi az ami zavaró, stresszelő tényező, önmagában vagy a partnerben.

Egy csendes átgondolásra lesz szükség, egy félórácskára. Ha megvan, de nehéz beszélni róla, vannak interneten megfelelő cikkek, át lehet a partnernek küldeni, és végül így el lehet beszélgetni róla. Jó esetben megérti, és együttesen megoldják a férfierő visszaállítását. Egy ilyen segítség, hogy meg lehet beszélni, hogy x napig nem lesz behatolás. Így eltűnik a teljesítmény kényszer. Relaxáció, azért is fontos, mert teljesen kikapcsol.

Lazításkor a légzésre kell figyelni, ha görcsösség lép fel a test bármely területén, azt ki kell lazítani. Semmire nem kell gondolni, el kell engedni mindent. Nem érdekes, lesz-e erekció, avagy sem, nem számít! Élvezni az érzéseket, az ellazult állapotnak köszönhetően, a barátnő bőrét, a testének látványát, az illatát, a finomságát. Jelen pillanatban lenni.

Ezen lépések betartása segíti az ellazulást, fizikailag segítve a nemi szerv működését, a simaizmok lazulását, hogy a vér rendben áramolhasson, és kemény, stabil erekciót okozzon.

Segítség pluszban

Fenti feladatok elvégzése általában meghozza a sikert. De ha biztosra akar menni a férfiember, kiegészítheti különféle potenciát növelő szerekkel is a hatékonyságot. Figyelni kell azonban arra, hogy alkalmas legyen a szedésére, ne legyen semmilyen kizáró ok, akár fizikai, akár egészségügyi probléma.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása