Ezek voltak szilveszterkor a legnépszerűbb pirotechnikai termékek

Minden évben hatalmas kereslet van szilveszter környékén a különböző pirotechnikai termékekre, hiszen egyesek szerint csakis petárdázással és tűzijátékkal lehet kellően méltóan lezárni az óévet.

Minden szilveszter előtt elfoglalják megszokott árusító helyeiket a tűzijátékot értékesítők, akiknek évente körülbelül 660 ideiglenes forgalmazási engedélyt biztosít a rendőrség országszerte.

Az eladók szerint a hatalmas kínálat azonnal odavonzza az embereket, és fiataloktól az idősebbekig, kígyózó sorban állnak már nyitáskor a vásárlók, hogy lássák, idén milyen pirotechnikai termékekkel tudják búcsúztatni az évet. Az árusoknál minden egyes évben megtalálható néhány újdonság, melyeket a legtöbben mindig hatalmas izgalommal szeretnének kipróbálni, ám vannak olyan termékek melyek évről évre előkerülnek, hiszen hatalmas népszerűségnek örvendenek.

Ezek a legmenőbb pirotechnika termékek

Van aki a barátaival, van aki a családjával érkezik az árusító helyekre, hogy megvásárolja a szilveszteri petárdákat és tűzijátékokat. Már az első nyitásra hatalmas tömeg gyülekezik össze a tűzijáték árusok sátrai előtt, hogy egymás után kerüljenek a táskákba a legmenőbb petárdák, és tűzijátékok. A legkapósabb portéka egyértelműen a többlövéses, és az egyindításos tűzijátékok, melyekből általában mindenki vásárolni szokott, az egyéb termékek mellett. A árusító sátrakhoz szinte minden ember célzottan érkezik, jól tudja, miket szeretne vásárolni , de természetesen hamar megakad a szemük egy-egy új terméken is.

Hatalmas kereslet van még a kimondottan fiataloknak szánt, könnyedén működtethető eszközök között a párszázas pirotechnikai termékekre, sokan vásárolják meg minden évben az ördögpatront (más néven „durrancsot”) , de emellett mindenki szatyrába kerülni szokott néhány durranó, reccsenő, villogó, repülő, igen látványos petárda is. A hatalmas rakétákat is rengetegen keresik, melyek nagy választékkal kaphatóak, és olyan 4-9 ezer forint körüli áron vásárolhatóak meg.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása