Jön: Valós idejű, folyamatos, új Google Pingvin Algoritmus

Beszéljünk kicsit az online technológiáról, azon belül is a Google keresőóriás legnagyobb újításáról.

Mint tudjuk, a Google a legnagyobb kereső az Interneten. 1998 óta töretlenül fejlődik, gazdagodik. Elsődleges felhasználói funkciója a kereső szolgáltatása.

Ma már irgalmatlan sok weboldal található a neten, azt pedig “valahogyan” rangsorolni szükséges. Rangsorolni pedig szempontok és tényezők alapján lehetséges, melyek előbb utóbbi felismerhetők, kijátszhatók. Ez egy oda-vissza zajló ping-pong a Google és a keresőoptimalizálásó (úgynevezett SEO) szakemberek között.

Természetesen a nagy kereső mindig egy orrhossznyi előnyben van, azonban folyamatos fejlődést és frissítést kell produkálnia annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Ezeket különböző algoritmusok segítségével éri el.

A Google Pingvin Algoritmus

Jön: Valós idejű, folyamatos, új Google Pingvin Algoritmus

Jön: Valós idejű, folyamatos, új Google Pingvin Algoritmus

Egy olyan automatizált rendszer, mely a weboldalak linkhátterét vizsgálja. Ezt így leírni roppant egyszerű volt, ugyanakkor maga az algoritmus hihetetlenül bonyolult és érzékeny. Első megjelenése 2012. tavaszán volt, azóta néhányszor frissítésre került. A legfrissebb újítás pedig az, hogy hamarosan valós idejűvé és folyamatossá válik a jövőben.

Többet szeretnél tudni? A következő cikkeket ajánljuk:

Cikkünk forrását a www.linkepites.biz weboldalon található írások segítették.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása