Így kerülheted el a rossz költöztető cégeket

Mindenki csak a tökéletes költözésről álmodik, ha terveit egy másik városban vagy országban képzeli el. A lelkes költözni vágyók, mielőtt az új helyükre vándorolnának, nem is gondolják, hogy gondok adódhatnak ha nem egy megfelelő, szakképzett költöztető céget bíznak meg a holmijuk szállításával.

Pedig nagyon sok a rossz, csapnivaló munkát végző költöztető cég, akiket jó időben felismerni.

A rossz költöztetők 3 ismertetőjele:

A lusta, pontatlan és hanyag rakodó munkások igazi átkai egy szállító cégnek. Rosszabb esetben akár a csomagjaink is elveszhetnek, vagy értékesebb bútoraink, tárgyaink is megsérülhetnek a szállítás közben. Bár a költözés előtt nem nagyon tudjuk egy költöztető cég munkáját leellenőrizni, de egy komolyabb cégnek neve van a szakmában és számtalan pozitív véleményt hallhatunk és olvashatunk róluk. Érdemes tehát ilyen, megbízható cégeket keresni fel.

Így kerülheted el a rossz költöztető cégeket

Így kerülheted el a rossz költöztető cégeket

Ha flegma és lekezelő az ügyintéző vagy a cégvezető, akivel előzetesen egyeztetünk, akkor érdemes még akkor elállni a közös munkától mert ha egy ügyféllel már akkor magas lóról beszél egy cég képviselője amikor a leginkább kellene kedveskednie, akkor az nagy valószínűséggel a költözés során is hasonlóképen fog hozzáállni a munkához és a költözés körülményeihez is. Kulturáltan csapjuk rájuk a telefont és keressünk meg megbízható, jó szakember gárdát helyettük.

Ha már a költözés előtt sem tudja még csak meg sem mondani, mennyibe fog kerülni a költözés, akkor abban biztosak lehetünk, hogy valami sunnyogás van a dolog mögött. Az is előfordulhat, hogy számla nélkül, feketén próbálnak meg minél nagyobb pénzzel lehúzni bennünket, mindenféle rejtett költségre hivatkozva. A nem korrekt és feketéző cégeket is kerüljük el minél messzebbre!

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása