Fogyókúra tippek Hollywoodból

A legnagyobb sztároknak, hírességeknek is szüksége van időnként (egyeseknek folyamatosan) kemény diétákra, kiadós edzésekre ahhoz, hogy a tőlük megszokott kitűnő formában legyenek a mindennapokban is, ne csak egy-egy szerep, fellépés erejéig.

A modellek is számos diétát követnek, ezek közül bőven olvashattunk már horror számba menő éhezéseket vagy vattaevést, de azért nem ezek az általánosan elfogadott „vékonyító kezelések”. Mivel Hollywood a külsőségekből él, a diétákra, edzésekre szakosodott dietetikusok, szakácsok, trénerek, életmódtanácsadók folyamatosan újabb és újabb módozatokat fejlesztenek ki, melyeket a hírességek rendre ki is próbálnak.

Sajnos néhány celebdiéta a dolgozó átlagember számára elérhetetlen, mert vagy olyan időbeosztást vagy pedig olyan alapanyagokat kíván meg, melyeket a milliárdos hírességeken kívül senki nem engedhet meg magának, de azért akad józanésszel is elviselhető és munka mellett is tartható típus. Nézzünk most ezekből kettőt, melyet az átlagember is be tud tartani.

Fogyókúra tippek Hollywoodból

Fogyókúra tippek Hollywoodból

Jókedv Diéta

A kellemes nevű fogyókúrás módszert Dr. Susan Kleiner találta ki, aki egy igen neves diétaszakértő Los Angelesből. A diéta lényege, hogy csak olyan ételek fogyasztását engedi, amelyek serkentik a boldogsághormon termelődését és energiával látnak el, ugyanakkor cukrot, egészségtelen zsírt nem tartalmaznak, szénhidrátot is csak nagyon korlátozott mennyiségben, de a zsírok közül kötelező beinni az egészségeseket. Ez nem egy rövid kúra, inkább amolyan életmódváltás és az eredmény heti 1-1,5 kg. Fontos szabályai pedig a napi háromszori tejtermék fogyasztás, hosszútávú, szigorú alkalmazkodás az étrendhez.

Példának:

  • Reggelire friss gyümölcsökkel gazdagított müzli
  • Ebédre szendvics lazaccal és salátával
  • Vacsorára pedig sültcsirke zöldségkörettel

New York Diéta

Ez a módszer az előzőnél kétszer nagyobb fogyást ígér, azaz heti három kilót. A módszer lényege, hogy rengeteg fehérjét kell fogyasztani, ugyanakkor szénhidrátot és cukrot tilos. Mindemellett még napi szinte egy óra edzést is be kell iktatni, mert a mozgás és a nagymennyiségű fehérje elősegíti a zsírégetést. A főétkezésekkor halat, fehérhúst és zöldséget ír elő, ezek között pedig fehérjekoncentrátumot. A kardio edzések mellé izomfejlesztő gyakorlatokat is ajánl.

Példának:

  • Reggelire két tojás fehérjéjéből készített rántotta kettő közepes, friss paradicsommal só nélkül
  • Ebédre sült pulykamell és színes zöldségköret, na meg egy kevéske rizs (de tényleg csak egy kevéske)
  • Vacsorára pedig saláta tonhal feltéttel

Támogató: www.lidafogyas.com

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása