Amit a legtöbben ki szeretnének próbálni, de nem merik bevallani

Az intim együttlétek során nagyon fontos az őszinteség, hiszen hogyan máshogy lehetne valóban kiteljesedni, és élvezni, ha nem tudjuk megfogalmazni, és meg sem tesszük, hogy mi jó nekünk, illetve nem derítjük ki, mi jó a partnerünknek.

Általános tény azonban, hogy a legtöbben nem tudják, hogy mire vágynak, illetve ha mégis, nem merik azt bevallani, mert perverznek vagy deviánsnak érzik a vágyaikat. Ez persze lelki gondokat, teljesítmény béli problémákat, de akár a kapcsolatok megromlását is okozhatja, így mindenképp fontos, hogy merjünk hangot adni a vágyainknak.

Egy statisztika szerint a hölgyeknél gyakoribb, hogy nem merik bevallani a fétiseiket, de persze az uraknál sem ritka. Egy stabil párkapcsolatban azonban belefér a kísérletezés. A legnagyobb visszatartó erő általában az, hogy az egyik fél attól tart, hogy amire ő vágyik, arra a partnere nem, és ez vezet végül a kapcsolat megromlásához. De mik azok a gyakori vágyak, amit nem merünk bevallani?

– BDSM: bár az elmúlt években sok erotikus könyv jelent meg a témában, viszont nem mind fest hiteles képet, így sokan még mindig félnek az ilyen jellegű igényeiket beismerni. Csak a végleteket látják, pedig ennek a fajta örömszerzésnek is rengeteg fokozata és fajtája van.

– anális szex: ezt még mindig sokan tartják mocskosnak, pedig rengetegen vágynak arra, hogy legalább kipróbálják, még az urak között is.

– lábfétis: a férfiak között sokan vannak, akik a láb imádatában lelik örömüket, de ezt kevesen merik beismerni.

– keményen: egy brit felmérés szerint a hölgyek több mint 50 %-a fantáziál arról, hogy megerőszakolják. Természetesen nem valódi erőszakra gondolnak, hanem arra, hogy valaki keményen bánik velük, esetleg leszorítja, lekötözi őket.

– fenekelés: szintén gyakori fétis, főleg a hölgyek esetében, hogy vágynak arra, hogy elfenekeljék őket aktus közben. Természetesen a legtöbben csak apró paskolásra vágynak, de még azt sem merik beismerni.

Egy kapcsolatban fontos az őszinteség, az ágyban pedig különösen az.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása