6 tipp a jobb szexhez

Napjainkban nem kezelhetjük úgy a szexet, mintha tabu lenne. Ha boldog párkapcsolatra vágyunk, akkor igenis tenni kell érte ezen a téren is, nem szabad beérni a megszokott dolgokkal, mert egy idő után unalmassá válnak.

Sokszor azonban a baj egészen máshol keresendő, úgyhogy összeállítottunk pár tippet és tanácsot a még jobb együttlétekért.

  1. Miközben a férfiak erekciós problémája azonnal meglátszik, addig a hölgyek sokkal könnyebben hazudnak. Felmérések szerint a nők 60%-a megjátssza az orgazmust, ami nagy hibának számít. Lehet, hogy nem akarjuk megbántani a másikat, azonban ez egyik félnek sem segít. Hazudunk egyszer, kétszer… de mi lesz 5 év múlva?
  2. Sokan azt hiszik, hogy a vad szex erős érzelmekről beszél. Ez persze nem igaz. Az ember hangulata mindennap, néha akár minden pillanatban változhat. Egyik nap a vad, egymásról ruhaletépős kedvünk lesz, másnap pedig inkább gyertyát gyújtanánk, és kellemes zene mellett közelednénk a másikhoz. Az a legjobb, ha mindig engedünk a hangulatunknak, mert így még élvezetesebbé válik.
  3. Te is félsz attól, hogy a párod hallja a hangod? Nem vagy egyedül. Sokan félnek kiereszteni a hangjukat, így magukba fojtják az érzéseket. Azonban sokkal jobb, ha nem törődünk senkivel, és nyugodtan nyögünk, ordítunk vagy ordítunk. Persze, nem akkor kell kiabálni, amikor rokonoknál vagytok látogatóba, de otthon mindenki elengedheti magát. Ezzel azt is kifejezik az emberek, hogy élvezik az aktust, a partnernek kellemes visszajelzés.
  4. Biztos sokszor halljuk, hogy próbáljunk ki új dolgokat. Először persze nem kell az extrém kiegészítőkre gondolni, de egy új póz, vagy akár egy új fehérnemű is megteszi. Talán furcsa lesz, de hamar meg lehet szokni.
  5. A kommunikáció nemcsak a boldog párkapcsolatban jó, hanem a szexuális együttlétek alatt is. Mondjuk el nyíltan, hogy mit szeretünk, de mindig hallgassuk meg a másik felet is. Ezáltal könnyebben teljesíthetünk egy titkos vágyat, vagy elkerülhetünk egy katasztrófát.

Végül, de nem utolsó sorban: a gyakorlat teszi a mestert.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása