10 ok, amiért az infraszaunát kötelezővé kellene tenni

Ha még csak gondolkozol az infraszauna használatán, akkor ez a 10 ok biztosan téged is meggyőz!

IMMUNERŐSÍTÉS. Az infraszauna támogatja az egész immunrendszert a sejtek egészségétől az izmok regenerálódásáig. Javítja a vérkeringést és eltávolítja a méreganyagokat, miközben rengeteg kalóriát éget.

VÉRNYOMÁS. Az infraszauna képes csökkenteni a magas vérnyomást, ami elengedhetetlenül fontos az egészséges szívműködés miatt.

FOGYÁS. Az infravörös technológia egyetlen óra alatt akár 600 kalóriát képes elégetni, ami felér egy kardióedzéssel. Futás helyett azonban kellemesen relaxálunk.

MÉREGTELENÍTÉS. A szauna a verejtékezésen keresztül gondoskodik a méregtelenítésről, amelyek rengeteg betegség okozói lehetnek. Már egyetlen szaunában eltöltött óra után érezni az áldásos hatást, hiszen a közérzetünk is jobb lesz.

BŐR. Az infrasugarak felfrissítik, megtisztítják és megfiatalítják a bőrt. A rendszeres használata minden emberen meglátszik majd, úgyhogy nevezhetjük akár a fiatalság titkának.

GYÓGYÍT. Bizonyára mindenki hallott már az infralámpák használatáról. Az infraszauna hasonló elven működik, azonban az egész testre hatással van, úgyhogy a sebek is kevesebb hegesedéssel fognak gyógyulni.

RELAXÁLÁS. A sugarak segítenek ellazulni, miközben gondoskodnak a testi és lelki feltöltődésről is. Ha az ember kipihentnek érzi magát, akkor a stresszes helyzeteket is könnyebben veszi, ami az egész életre hatással van.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ. Az infrasugarak behatolnak az ízületek és az izmok szöveteibe, miközben fokozzák az oxigénellátást. Az idegvégződések érzékenysége csökken, a görcsök enyhülnek, a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak.

VÉRKERINGÉS. A sugarak behatolnak az izmokba és serkentik a keringést, a testünk úgy fogja megélni a pihenést, mintha egy kardio edzésen venne részt.

SEJTEK. Az infraszauna hatékonyan erősíti az immunrendszert, mivel növeli a sejtek egészségét és a szövetek növekedését.

Ezek a példák csak kis ízelítőt adnak az infraszaunából, úgyhogy érdemes inkább személyesen kipróbálni.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása